Musik räknas oftast som en härlig stämningshöjare i livet. Det gäller oavsett om man känner sig nere eller om man ska få igång adrenalinet inför en viktig uppgift. Det är perfekt att sätta igång sin favoritmusik redan i bilen eller i omklädningsrummet innan man går in på gymmet för att verkligen motivera sig för att tömma kroppen på energi.

Många drömmer om att få se sin favoritartist eller sitt favoritband live, och som tur är spelar många internationella artister ganska ofta i Sverige när de ger sig ut på sina turnéer. Då gäller det att vara snabb för att få tag på biljetter och sedan snabbt boka allt som krävs för att kunna gå på konserten, exempelvis resa och hotell om man har långt till spelplatsen. En konsert kan ofta bli ett minne för livet, och därför gäller det att förbereda på bästa sätt så man verkligen kan njuta av konserten istället för att komma dit stressad på grund av dålig planering.

Det värsta som kan hända med en konsert är om den blir inställd. Tyvärr sker det med jämna mellanrum på grund av att exempelvis artisten blir sjuk eller liknande. Har man längtat länge och artisten endast gör en konsert i det land man bor i, kan man bli fruktansvärt besviken. Man kanske till och med sliter sitt hår likt matadoren i historien om tjuren Ferdinand. Då kan det vara läge att kolla upp hårtransplantation pris för att se om den kala hjässan går att rädda.

Under 2019 kommer flera stora artister att beträda scener runt om i vårt avlånga land, och för att du ska ha möjlighet att förbereda dig redan nu så listas några av de största nedan:

  • Robyn. Den 17 augusti gör Robyn sin enda konsert på svensk mark då hon kliver upp på scenen på Sjöhistoriska museet. Det finns fortfarande biljetter kvar så skynda dig att boka om du missat att Robyn gör en konsert på hemmaplan.
  • Cher. Världsstjärnan Cher gör en konsert i Stockholm under sin Here we go again tour. Konserten äger rum på Friends Arena den 17 oktober. Är man ett stort fan av Cher bör man absolut se till att boka en biljett redan nu. Med tanke på att Cher även kommit upp i åldern kan det innebära att det kanske är hennes sista konsert någonsin inom Sveriges gränser.
  • Bon Jovi. Det amerikanska rockbandet intar Friends Arena med This House Is Not For Sale Tour redan den 5 juni. Har du ännu inte skaffat biljett är det hög tid att ta tag i det nu.

Har du missat att ovanstående artister och band spelar i Sverige under året så har förhoppningsvis denna artikel varit ett bra uppvaknande. Skynda dig att arrangera ett oförglömligt konsertminne innan det är för sent.

galore